måndag 30 januari 2012

Anime/Manga 2.


Namn: Fullmetal Alchemist
Kan läsa Här!
Kan se Här!
Mangaka: Arakawa Hiromu
Status: Slut
Kapitel: 108
Genre: Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Shounen, Supernatural och Tragedy.
Betyg: 5/5
Handling: En alkemistisk transmutation går fel och Edward Elric förlorar sin högra arm och sitt vänstra ben, och hans bror Alphonse förlorade hela sin kropp och slutar som en själ i en tom rustning.

Utrustad med mekaniska armar och ben, blir Edward en statlig alkemist av militären och börjar en lång resa över hela nationen av Amestris tillsammans med sin bror, för att försöka återställa sina kroppar till sin ursprungliga form genom att hitta de så kallade vises sten, som sägs ge en alkemist förmågan att bortse från lagen som säger för att man måste göra guld(t.ex.) så måste man ha kol men med de vises sten kan det göra guld utav ingenting rakt ut ur tomma luften.

Först hade Elric bröderna ett mål i sikte, men under resans gång finner de sig kämpa för något som är mycket, mycket större än de någonsin kunnat föreställa sig.

Jag: ÄLSKAR DEN!!! Den är så himla, underbart bra ! man kan inte,och vill inte sluta läsa! Den är ett måste bland alla måsten att läsa! Den är väldigt hemsk och sorgligt men den är också väldigt rolig samtidigt som den är väldigt allvarligt ;)
OP & ED:
 Trailer:
Bilder:
Scar
 

hoppas ni gilla mitt inlägg!
//mvh. Frida

1 kommentar:

  1. Jag kanske ska ta och börja se på animen av fullmetala alchemist, jag har ju sökt ett tag efter en anime att se. Och jag orkar aldrig läsa om den igen! Ska nog göra det. ^^
    Btw cool tatuering på sista bilden. O_o

    SvaraRadera